Mengarut Gila soalan Dia!! | The Impossible Quiz | Malaysia - santawintergames.com

Mengarut Gila soalan Dia!! | The Impossible Quiz | Malaysia

AkwaArifin
Views: 139521
Like: 2012
quiz ni memang pening. tp aku rasa korang patut main dulu sebelum tgk video aku. try quiz ni baru tgk video aku haha baru best mcm tu.

facebook :

instagram :

twitter @akwaarifin

email : [email protected]

back ground music by:

Tropical Smoothie by Joey Pecoraro
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0

Music provided by Audio Library

60 Comments

  1. Main byk lg game mngarut n lawak.. ahahahha.. best²

  2. Soalan no 1 tu polo ada empat lah tengak p o l o 4 angka huruf dia kan

  3. Sorrylah,NI BUKAN MENGARUT NI BERFIKIR DI LUAR KOTAK FIKIRAN

  4. the answer is really big…elephant is really big in real life.

  5. Tenuk i? 😂😂😂😂😂 I'm dead

  6. aku ulang byk kali e'tawh tu , x larat 😂😂😂 ya rabbana penatlah

  7. Omg Im still watching this because of your cracknesslahhhh Akwaaaaa 😭

  8. Jawab quiz sampai habis dulu. Ingat jawapan. Fikir lawak nak penuhkan masa. Clever !

  9. Tahw? Dnatsrunder? Wboel Sinnet?! HAHAHHAHAHA

  10. Saya berlaja cakap bahasa tengok ni
    Can you play costellation

  11. Boggy

    Blue
    Orange
    Green
    Green
    Yellow

    Nak sebut dalam melayu tapi x leh

  12. Padahal sebelum main dah tengok orang lain main game ni kan? 😏

  13. saya ada soalan yang lagi gila

    "Di manakah Cikgu Rohaya"

  14. Sape tengok comments jer likes sape tengok video dan comments (likes, comments)

  15. Kalau pandai sangat matematik tu

    cuba main game ni

    Baldi Basic in Education and Learning

  16. 8:25 Aku dengar dia cakap "macam, alasan jadi gila ah nanti" lawak lah🤣🤣😂😂

  17. lah..mati2 ingat vid baru, rupanya 5y ago

    vid masuk recommend

Leave a Reply

Your email address will not be published.